Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Mon Dec 06, 2021 11:23 pm

All times are UTC-07:00


To contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 3.0.9 is now available in the App Store


Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: LUT on Mac
PostPosted: Thu Jun 10, 2021 8:07 am 
Offline

Joined: Mon Feb 19, 2018 5:23 am
Posts: 6
Hi there!

First i have to say how wonderful it is to use lumafusion on my macbook air m1.

Lately i made a LUT and imported it in lumafusion. Accidently i deleted the LUT from my mac. So my question is how can i find the imported LUT on my mac (as it is still in lumafusion). I would be glad, if someone could help.

I am totally looking forward to the updates coming this summer!

Have a nice day,
best regards,
Michael


Top
   
 Post subject: Re: LUT on Mac
PostPosted: Thu Jun 10, 2021 9:14 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 3317
Location: A small island off the coast of Europe
Hi PropellerK

Try this:

Open a Finder window, on the menu bar at the top open the GO tab to open a menu list, then hold the Option key which will reveal Library in the menu list. Click on Library. Then navigate to this location: containers / LumaFusion / Data / Documents. You will then see the same directory structure that you would see on the iOS device in Files.

Let me know if it works

_________________
.. I started off with nothing and I still have most of it


Top
   
 Post subject: Re: LUT on Mac
PostPosted: Thu Jun 24, 2021 3:12 am 
Offline

Joined: Mon Feb 19, 2018 5:23 am
Posts: 6
Hi Dave,

thank you for your help. I found my file but it is no cube-file anymore. Now it is a .lutpreset. I tried renaming it to .cube on mac but this does not work.

Am i doing something wrong?

Have a nice day!


Top
   
 Post subject: Re: LUT on Mac
PostPosted: Thu Jun 24, 2021 6:42 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 3317
Location: A small island off the coast of Europe
Errrrrrr ...

Dunno ...

I will see if the developers can help

_________________
.. I started off with nothing and I still have most of it


Top
   
 Post subject: Re: LUT on Mac
PostPosted: Thu Jun 24, 2021 6:46 am 
Offline

Joined: Mon Feb 19, 2018 5:23 am
Posts: 6
This would be superduper!


Top
   
 Post subject: Re: LUT on Mac
PostPosted: Thu Jun 24, 2021 10:00 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 3317
Location: A small island off the coast of Europe
Ok, here goes

First developer: '...the .lutpreset is all that is left now. However, I don't know if there is a way to turn that file back into a regular LUT. There might be'

Second developer: '....we don't have any way to convert the .lutpreset back into a LUT'

There's a moral to the story ... if I said I've never pressed delete and emptied the bin and then not regretted it ..

_________________
.. I started off with nothing and I still have most of it


Top
   
 Post subject: Re: LUT on Mac
PostPosted: Thu Jun 24, 2021 1:51 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 19, 2018 5:23 am
Posts: 6
Ok. Thanks for checking all options. My fault, my bad :)

Have a nice weekend!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited