Luma Touch Support Forums
http://www.forums.luma-touch.com/

Snapshot issues
http://www.forums.luma-touch.com/viewtopic.php?f=25&t=9064
Page 1 of 1

Author:  domehouse [ Thu Sep 16, 2021 4:08 am ]
Post subject:  Snapshot issues

I have updated to the latest version of LumaFusion on my new iPad Pro 12” on the latest software.

I’m exporting snapshots Which I always do but the images are coming out very faded and not as they appear on the video.

It’s strange because looking at all the thumbnails in my iPad photos all look faded. But then I open the image and the contrast and colour appears as it should. But then reduce ti a thumbnail again and it go faded.

If I bring the images into any app to edit them they again appear faded. So I can not use them.

I’ve tried using jpeg and png all at my usual standard settings if rec 709 in 4K using h264 and also tried h265 but keep getting the same issues.

I did the same thing on my iPhone 12 Pro Max which didn’t have the latest version of LumaFusion and had no issues. I then updated to the latest version and the same issue happened with faded images from snapshot.

I use this feature for daily videos and will now currently not be able to use the snapshot feature.

I wanted to report so that there would be a fix if possible. I can just use the standard screenshot function on the iPad but that isn’t in 4K.

Has anyone had the same issue. Or can test this.

Thanks

Author:  Dave Barton [ Fri Sep 17, 2021 12:40 am ]
Post subject:  Re: Snapshot issues

Just tried it with .png and .jpg on LF 3.0.4

Cannot reproduce what you are saying

What is the footage you are grabbing from taken on ?

Author:  domehouse [ Fri Sep 17, 2021 3:32 pm ]
Post subject:  Re: Snapshot issues

Hey mate.

I’ve tried using both h.265 and h264.

If you take a snapshot and then click edit. Does your image switch to a faded version of the image?

My previews look fine but when uploaded to social media, or imported into VSCO or any other editing app they go flat.

Could you take a look at the video I made. I’m using the latest iPad Pro with latest software update and latest version of LumaFusion.

Here is the link..

https://1drv.ms/f/s!Ahh1EXW0Ph_lhbZAjvOAJ8uEoL5hxw

Page 1 of 1 All times are UTC-07:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/